Sakspapirer til årsmøtet

Klikk deg videre for den fulle oversikten over hva vi skal vedta på årsmøtet onsdag 26. januar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Fredrikstad Venstre

Kjære medlem i Fredrikstad Venstre.

Førstkommende onsdag 26. januar fra klokken 1730 inviterer vi til årsmøte i Fredrikstad Venstre. Alle skal ha fått innkalling i posten, og årsmøtet finner sted i Rolvsøy rådhus i Råkollveien 103. Vi kan tilby innledning fra stipendiat i historie, Trond Svandal, om byutvikling i Fredrikstad i fortid og nåtid. Dette er også din sjanse til å påvirke Fredrikstad Venstres politikk de neste fire årene. Årsmøtet skal nemlig behandle forslag til bystyrevalgprogram for perioden 2011-2015. Du kan være med å bestemme hvilken politikk vi skal føre, og hvem vi skal samarbeide med for å få gjennomført politikken. Vi skal også ha valg av nytt styre, og andre ordinære årsmøtesaker.

Under finner du møtebok med sakspapirer, regnskapet for 2010 og 2. utkastet til program. Ta kontakt med oss på [email protected] om du har spørsmål til sakspapirene. Alle som har betalt kontingent har stemmerett, men inviter gjerne med sympatisører og andre på årsmøtet også. Vi kan friste med pizza og drikke også.

Velkommen skal dere være!

Mvh.

Styret i Fredrikstad Venstre

Sakspapirer
Møtebok årsmøte Fredrikstad Venstre 2011
ÅM 05.01 Regnskap
2. utkast til program for Fredrikstad Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**