Bodø Venstre tapte kampvotering

Nominasjonsmøte i Nordland Venstre vraket byene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Helgen 12-13.februar avholdte Nordland Venstre sitt nominasjonsmøte hvor man innstilte kandidatene som skal fronte Venstre i fylkesvalgkampen og representere Venstre på fylkestinget i kommende periode.

Nominasjonskomiteens innstilling ble i stor grad det endelige resultatet og med Mo i Rana på 7de plass, Narvik på 8de plass og Bodø på 10de plass var ikke nominasjonsmøtet villig til å høre på Narvik og Bodø sine delegater som mente Nordland Venstre i større grad burde satse på kandidatene fra disse plassene.

Terje Cruickshank

Terje Cruickshank

– Selvfølgelig er man skuffet over at nominasjonsmøtet ikke fant plass til Bodø Venstre blant de øverste plassene, sier Bodø Venstres kandidat Terje Cruickshank.

Bodø Venstres delegater argumenterte godt for deres kandidat og styret i Bodø Venstre hadde på forhånd henvendt seg til nominasjons delegatene i sitt forsøk på å vinne fram med å endre nominasjonkomiteens innstilling. Det viktigste er at lokallaget helhjertet forsøkte å fremme vårt kandidatur og førte en åpen prosess for å oppnå endring.

– Denne gangen var det kvinnene og Lofoten/ Vesterålen som vant topplassene. Kandidatene som ble valgt er dyktige og vil garantert gjøre en god jobb for partiet, sier Cruickshank i en kommentar.

Maria Thørnquist Liljedal

Maria Thørnquist Liljedal

Bodø Venstre er meget fornøyd med at Nordland denne gangen ikke endret innstillingen for ungdomskandidaten. Maria Thørnquist Liljedal som er på fjerdeplass er en veldig flott kandidat for Venstre og Bodø Venstres delegasjon argumenterte godt når hennes kandidatur ble utfordret. Maria har gode tilknyttinger både til Bodø og Mo i Rana og kan i et godlynnet øyeblikk også betraktes som kandidat for disse plassene.

– Slik sett er vi jo Bodø litt representert blant topp fem, sier Cruickshank med et smil.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**