Venstre selvstendig alternativ

– Vi vil samarbeide med de partiene som gir størst gjennomslag for Venstre i Nittedals-politikken, sier partiets ordførerkandidat Inge Solli.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


– Venstre vil være et selvstendig alternativ til Høyre/FrP på den ene siden og Ap/SV på den andre. Målsetningen er å få inn 3 representanter i det nye kommunestyret, og at vi gjennom en vippeposisjon i kommunestyret kan påvirke samfunnsutviklingen her i Nittedal, sier gruppeleder Inge Solli.

Utbygging av midtbyen
– Venstre har gode erfaringer fra å stå sammen med Sp og KrF i en del viktige saker. Derfor har sentrumspartiene snakket sammen, og vi kommer til å se videre på hvilke saker som vi kan stå samlet om. Venstre vil at Rv4 skal legges i en sløyfe sør for Nittedal rådhus, og vi vil gå i gang med utbygging av den såkalte midtbyen slik plansmia har foreslått. Vi vil fortsatt stå på for å få bygget et kulturhus i Nittedal, og at kommunen må være en viktig bidragsyter for å få det til. Sentralidrettsanlegget synes vi bør opprustes der det er, og vi vil vurdere alternative løsninger for utbygging av Mo gård både i tid og innhold, sier Solli.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**