Fra ledende opposisjonsparti til ordførerparti

Ordførerkandidat Geir Helge Sandsmark, fylkestingskandidat Per Magnus Finnanger Sandsmark, lokallagsleder Mona Johnsen og kommunestyrekandidatene Roar Günther Andersen og Sohrab Darisiro er samlet i helgen for å planlegge valgkampen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Sammen med 60 andre lokale kandidater fra Østfold og Akershus planlegger disse lokale kandidatene hvordan Halden Venstre skal gå fra å være det ledende opposisjonspartiet til ordførerpartiet i Halden.

Mona Johnsen

Mona Johnsen

– Ingen andre opposisjonspartier er så profilerte og synlige som oss. Vi trenger et skifte av politikk. Halden Venstre går til valg for et åpnere Halden med skole, miljø, demokrati og kultur som hovedsaker, sier Venstre-leder Mona Johnsen.

Geir Helge Sandsmark

– Vi går til valg for å gjennomføre politikk og få makt til å endre styresettet i Halden. Vi stiller til valg med kandidater som lytter til folk og tar folk på alvor. Jeg gleder meg til å drive valgkamp med et så godt lag som vi har på lista vår, sier Geir Helge Sandsmark.

Sohrab Darisiro

Sohrab Darisiro er Halden Venstres fjerdekandidat. – Jeg gleder meg til å stå på stand, bli kjent med folk og profilere Venstres politikk. Ingen andre partier er flinkere på integrering og inkludering enn Venstre. Og ingen kan mer om skolepolitikk enn Venstre. Derfor sa jeg ja til å stille på liste og engasjere meg, sier Sohrab som valgte Venstre i høst.

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Halden Venstre stiller med tidenes lengste liste til kommunevalget og Venstre har for første gang noensinne førstekandidat fra Halden til fylkestingsvalget. – Nå er muligheten for en liberal vind over Halden. Halden trenger nye koster. Vi er de nye kostene som kan feie inn i kommunestyret etter valget, sier Venstres fylkestingskandidat i Østfold, Per Magnus Finnanger Sandsmark.

Trine Skei Grande, Geir Helge Sandsmark, Mona Johnsen

Trine Skei Grande, Geir Helge Sandsmark, Mona Johnsen
Foto: Wenche Erichsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**