Årsmøte og politisk verksted

Årsmøte i Åsnes Venstre ble arrangert 16.3. Etter årsmøtet ble det gjennomført et politisk verksted under ledelse av vår ordførerkandidat Åse Lund Støen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Årsmøtet bød ikke på store overraskelser og var raskt avviklet. Nytt styre er:
Leder: Svein Sjølli
Kasserer: Kjersti Myhre
Sekretær: Tatjana Lilleberg
Styremedlemmer: Lars Petter Heggelund, Peter Lund og Åse Lund Støen
Varamenn til styret: Enver Dzubur og Ove Jonny Strømberg

Etter årsmøte ble det arrangert politisk verksted med 10 deltagere. Deltagerne fikk i oppgave å komme med forslag til og prioritere tiltak som skal danne grunnlag for vårt videre politisk arbeid i kommende periode. Det kom mange gode forslag og disse skal nå bearbeides av en redaksjonskomite bestående av Åse, Lars Petter og Svein før de sendes ut på høring blant medlemmene.

Vi har nå 18 gode navn på lista, med det er en par gode ungdomskandidater som fremdeles er litt usikre. Toppkandidate er som tidligere offentligjort Åse Lund Støen med Svein Sjølli på andre plass. Valgkomiteen har ennå to uker på arbeidet med å utarbeide den endelige lista og den vil bli offentliggjort i slutten av mars.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**