Alfred Bjørlo

Alfred Bjørlo er Venstre sin førstekandidat og ordførarkandidat ved kommunevalet i Eid 2011. Alfred jobbar som dagleg leiar i næringsutviklingsselskapet Måløy Vekst, bur på Eid, er gift og har to born. Han bur for tida i Eid sentrum, men flyttar i løpet av året inn i nytt hus på familiegarden på Bjørlo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Alfred Bjørlo

Foto: Steinar Engeland

Alfred flytta tilbake til Eid i 2007 etter 15 år i Bergen og Oslo. Der har han har tatt utdanning (Universitetet i Bergen) og arbeidd med politikk, kommunikasjon og strategiarbeid. Han var m a politisk rådgivar for Nærings- og handelsminister Lars Sponheim i 1999-2000, rådgivar for Venstre på Stortinget 2000-01 og politisk rådgivar for Samferdsleminister Torhild Skogsholm i 2001-04.

Alfred brenn for mellom anna næringsutvikling, meir samarbeid i Nordfjord, miljø, energi og skule/utdanning. Han er også ein sterk forkjempar for Nordfjord sjukehus og desentralisering av statlege oppgåver. Flytt makt nedover – folk først!

Du kan lese meir om Alfred på TV2 veljarguiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**