Dramatisk for sykehus

Organisatorisk nestleder i Nord-Trøndelag Venstre, Hans Martin Storø, er alvorlig bekymret dersom sykehusene igjen skal overta ambulansene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Hans Martin Storo

Foto: Hilde Holmquist

-Dersom Helseforetaket skal investere 150 millioner kroner i nye ambulanser og øke driftskostnadene med 100 millioner årlig, så vil jo det måtte gå utover noe av sykehusenes tjenester, sier Storø. -Dersom styret i helseforetaket virkelig gjør alvor av å legge ned den private ambulansedriften, er jeg temmelig sikker på at det vil føre til at fødeavdelingen og akuttberedskapen ved sykehuset i Namsos også blir lagt ned. Dette kan vi bare ikke godta, mener Storø.

Les også:
Ikke la helseforetakene ta ambulansene

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**