Delegater til Landsmøtet 2011

Trondheim er åstedet for Venstres landsmøte 2011 som avvikles i perioden 1- til 3.april. Tema er “Verdiskaping for fremtidig velferd”. To av delegatene som representerer Møre og Romsdal, er Pål Farstad og Ragnhild Helseth.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Delegater LM 2011

Foto: RH

I alt fire av delegatene kommer fra Nordmøre. De to andre er Jarle Haga, ordfører i Averøy, og Smølaordfører Iver Nordseth.
Venstres verdiskapingsutvalg har utarbeidet sluttrapporten “Liberale reformer for økt verdiskaping”. Rapporten, samt resultatet etter bedriftskampanjen som ble gjennomført av Venstrelag over hele landet sist høst, er viktige grunnlag for debatten som skal avholdes på landsmøtet. For Møre og Romsdal, og ikke minst for vår region, er årets tema svært sentralt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**