Venstre med to flere lister i Møre og Romsdal i år

I Møre og Romsdal stiller Venstre med to flere lister til kommunevalget i år enn i 2007, opplyste Helge Hamre, leder for Møre og Romsdal Venstre, under sitt innlegg på Venstres landsmøte i Trondheim denne helgen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Møredelegasjonen på landsmøtet innleder således valgkampen med fornyet optimisme. Arbeidet med å finne listekandidater har hatt som en gledelig bivirkning at medlemstallet har økt. Partiet ligger an til et høyere medlemstall i år enn i rekordåret 2009, da mange meldte seg inn i ukene etter valgnederlaget. Dette nederlaget er nå tilbakelagt — Venstre har reist seg igjen og ser lyst på mulighetene for et godt til høsten. Til orientering til Sunnmørsposten som mener det er stusselig i sentrum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**