Nome Venstre i sosiale medier

Nome Venstre ønsker en dialog med våre velgere, og Venstre sentralt. For å bedre kommunikasjon er sosiale medier i vinden som aldri før.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Nome Venstre har allerede markert seg som et parti hvor innovasjon og fremtidsrettet tenkning vil være en vesentlig del av vår politikk. For best å kunne nå velgere på en plattform hvor interaksjon foregår, meninger ytres og diskusjon pågår har Nome Venstre lansert sine facebook sider og sin egen twitterkonto.

På disse sidene setter vi pris på alle typer innspill. Skulle du ikke være på snakk med en politiker, men allikevel ønsker å bli hørt er dette et tilbud til deg. Det er mange ting vi som politikere ikke får med oss. Men det som er viktig for deg, er viktig for oss. Skulle vi si noe som du mener er feil eller burde vært annerledes; Gi oss tilbakemelding. Det er ofte de små og nære ting som kan bety mest for oss. Om vi noengang skulle overse noe som er viktig for deg, må du si ifra. Nome Venstre er her for deg.

twet

Foto: Morten Brugård

Finn oss på facebook og på twitter under navnet @nomevenstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**