Venstres listekandidater ved kommunevalget 2023

Nome Venstre stiller liste ved valget 11.september!

Håvard Larsen (Nome Venstre i samtale med Ola Elvestuen (Venstres Stortingsgruppe)

Venstre stiller liste i Nome ved valget 11.september 2023. Ny leder og ordførerkandidat er Håvard Larsen, som har med seg mange nye og spennende folk. Håvard er også på kandidatlista til “nye” Telemark fylkesting.

Det er både veteraner og ganske unge i “topp-fireren”, og vi ser fram til valget med glede og forventning, sier Håvard Larsen. Venstre står for gode løsninger for skole og oppvekst, og omsorg, for næringslivet, og ikke minst for natur og miljø.

 

1 Håvard Egelandsdal Larsen Vrangfoss
2 Nancy Småbrekke Helgja
3 Julian Villenueva Larsen Ulefoss
4 Niels Skov Jørgensen Ulefoss
5 Sondre Aafløy Aafløy Svenseid
6 Inger Johanne Lunde Lunde
7 Eirik Ballestad Ulefoss
8 Erling Rønnekleiv Lunde