Hanne Skjæggestad topper Venstre-lista

Varaordfører i Roan, Hanne Skjæggestad har vært en av to representanter for Venstre i inneværende periode.
Ved forrige valg fikk Venstre inn to representanter i Roan kommunestyre. Hanne Skjæggestad og Tina Amanda Sandø har sittet i kommunestyret de siste åra, og det er også de to som topper lista før årets valg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Torgrim Johansen er et nytt navn på lista, og er nominert på tredjeplass. Johansen kom til Roan for vel tre år siden og jobber til daglig som leder ved Roan Frivilligsentral. Om det blir en ny periode som varaordfører er Hanne Skjæggestad usikker på, men hun stiller som partiets ordførerkandidat.

-Det er vanskelig å spå noe utfall før valget, men vi må jo ha en ordførerkandidat, og der stiller jeg. Ellers er vi meget fornøyd med lista vår der vi har mange friske pust og spennende navn, sier Hanne Skjæggestad.

Roan Venstre 2011:
1. Hanne Skjæggestad
2. Tina Amanda Sandø
3. Torgrim Johansen
4. Kari Helen Helmersen
5. Hilde Nordløkken
6. Ole Mrtin Bye
7. Ann Elisabeth Solli
8. Rune Granerud
9. Heidi Sætran
10. Roger Sandø

logo
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**