Fotokonkurranse!

Har du en fotograf i magen? Sande Venstre utlyser i disse dager en fotokonkurranse i forbindelse med design av politisk brosjyre for valgkampen 2011. Vi er på jakt etter flotte fotografier av bygda vår og ønsker derfor ditt bidrag! Bildene kan være av alt og alle men for å øke vinnersjansene bør man forholde seg til kriteriene nevnt lenger nede!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vi ser i første omgang etter flotte bilder av kommunen vår, men vi er spesielt interessert i bilder som kan illustrere temaene skole, miljø, kultur/idrett, næring og helse og omsorg.

Styret i Sande Venstre vil kåre en vinner av konkurransen som vil bli tildelt 500 kr samt en A1 utskrift av vinnerbildet. Utover dette vil Sande Venstre betale 250kr pr bilde som blir brukt i brosjyren. Frist for å sende inn bilder er fredag 17.06.2011. Vinneren vil bli kåret 20.06.2011

Bidrag kan sendes til [email protected]. Vi håper på mange flotte bidrag!

Fjord

Foto: stock.xchng

Kriterier
Kvaliteten på bildet må minimum være 200dpi (dots per inch).
Bilder som viser landskap må være tatt i Sande og lokasjon må være oppgitt.
Personer som kan gjenkjennes på bildene må gi skriftlig samtykke til å eventuelt komme på trykk i vårt program!

OBS. Vi gjør oppmerksom på at bilder som sendes inn i konkurransen kun blir vurdert hvis de oppfyller kriteriene ovenfor. Sande Venstre gjør også oppmerksom på at alle innsendte bidrag kan bli brukt i vårt program. Som nevnt ovenfor vil alle bilder som blir brukt, med unntak av vinnerbildet som får 500 kr, bli betalt à 250kr.

Mvh Sande Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**