Nominert til Norges kuleste lærer

Sola Venstres Anja Endresen er nominert til Norges kuleste lærer. Kåringen skjer på P3.no og stemmegivningen varer ut mai måned. Endresen underviser på Ullandhaug skole i Stavanger.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Anja B. Endresen

Foto: Joachim Steinbru

— Vi har et veldig bra klassemiljø og mottoet vårt er at vi ruler. Ordet «ruler» representerer rolige, undrende, lærevillige og ekte elever. Det er når vi tørr å være oss selv, at vi virkelig ruler, sier Anja Endresen til Stavanger Aftenblad. Endresen underviser i engelsk, samfunn og RLE.

— Vi skal vinne fordi vi har Norges kuleste lærer. Anja gjør klassetimene morsomme og varierte, slik at vi blir mye mer interessert i stoffet vi skal lære. Timene hennes blir bare ikke kjedelige fordi hun er med på alt og finner kule prosjekter til oss, sier niendeklassingen Kaisa Bøyild også i følge Aftenbladet.

Endresen er en av toppkandidatene til Sola Venstre ved valget til høsten og styremedlem i Rogaland Venstre.

Gå direkte til kåringen på P3 her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**