635 000 kroner til Midtnorsk Filmfond

Fylkesråd for kultur, Annikken Kjær Haraldsen, bevilger 635 000 kroner til Midtnorsk Filmfond AS. Nord-Trøndelag fylkeskommune etablerte i 2006 Midtnorsk Filmfond for audiovisuelle produksjoner sammen med Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hatterem

-Fylkesrådet følger opp den trønderske filmsatsinga gjennom å bevilge sin andel av de avtalte driftsmidlene på 635.000,- for budsjettåret 2011, sier Annikken Kjær Haraldsen. I Strategiplan for kulturnæringer 2009-2016 har Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Trondheim gått sammen om å løfte kulturnæringsfeltet. Film er et av satsingsområdenen gjennom Midtnorsk filmsenter, Midtnorsk Filmfond og Nordic Film Comission. Film er sammen med teater og musikk trukket fram som hovedpriortering i nylig vedtatt handlingsprogram for kulturnæringsstrategien for 2011 — 2012.

Les mer her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**