Ordførergallup i Eigersund – Venstrekandidaten gjør det godt hos de yngste velgerne

18% av de yngste velgerene vil ha Venstres Tor-Inge Rake som ordfører.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Flest ønsker KrF-politiker Solveig Ege Tengesdal som ordfører om det hadde vært ordførervalg. Hun er i dag varaordfører i kommunen. Hele 23,4% av de spurte vil ha henne i ordførerstolen. Dermed slår hun både H (19,9%), AP (17,4%) og FrP (10,8%)sine kandidater ettertrykkelig. Venstre fikk 6,4% totalt – det samme som ved partivalget – men gjorde et byks framover hos de yngste velgerne. Tor-Inge Rake Venstres listetopp er imponert av det gode arbeidet som skjer i Unge Venstre og at partiets miljøpolitikk trolig er viktig for mange unge. Eigersund Venstre har tatt til orde for å verne de truede dyrearterne Kysttorsk og Vipe.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**