Ås Venstres miljøpris 2011 går til Gjenbruksbutikken i Ås

Ås Venstre deler hvert år ut en miljøpris til en person, organisajsn eller aktør i Ås som viser et stort engasjement for miljøet og bidrar til gode miljøtiltak,- enten det er lokalt eller globalt. I 2011 går Ås Venstres miljøpris til Misjonssentralen Gjenbruk i Ås.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Gjenbruksbutikken i Ås åpnet i 2009, og har siden da vært et godt tilskudd til handelsstanden i Ås. Her kan de som vil levere inn brukte klær og gjenstander, som andre kan kjøpe til en rimelig penge.
Butikken er mye brukt, og Ås Venstre mener at muligheten til å levere inn ting man ikke bruker lenger, for at andre kan kjøpe dem rimelig og bruke tingene i noen år til er et godt og prakisk miljøtiltak som gjør det enklere for innbyggerne i Ås å gjøre miljøvennlige valg i hverdagen, og at Gjenbruksbutikken i Ås derfor fortjener heder, ære og oppmerksomhet som godt miljøtiltak i Ås.

Prisen består av av diplom, heder og ære, og ble delt ut av gruppeleder i Ås Venstre, Jorunn Nakken, under allmøtet i butikken mandag 6.juni hvor alle de frivillige er til stede.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**