Hans Bøe

Samferdsel og næringsutvikling opptar meg spesielt i fylkessammenheng, sier Hans Bøe. Han mener et godt utbygd samferdelssystem både til lands og til vanns er avgjørende for at hele fylket fortsatt kan taes i bruk og holdes i hevd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Hans Bøe

Hans er 55 år, gift og har 2 barn.

Gårdbruker og rådgiver i NAV
Han jobber som rådgiver ved NAV Oppdal og Rennebu og driver i tillegg gårdsbruk med sau. Har i flere perioder vært kommunestyrepresentant i Oppdal, også en periode som medlem av Formannskapet. Sitter som medlem av kontrollutvalget i Sør-Trøndelag Fylkeskommune inneværende periode.

Utvikling og optimisme
Politisk betrakter jeg meg som “allrounder” og er opptatt av helhetlig politikk. Samferdsel og næringsutvikling er likevel to områder som opptar meg spesielt i fylkessammenheng.
Et godt utbygd samferdelssystem både til lands og til vanns er avgjørende for at hele fylket fortsatt kan taes i bruk og holdes i hevd.
Gode kommunikasjoner er ikke minst viktig for utvikling av et allsidig og solid næringsliv i hele fylket. Det gir også innbyggerne reelle valgmuligheter for bosted, arbeidsmarked og utdanningstilbud.

Sør-Trøndelag trenger en godt fungerende by som Trondheim med de tilbud som det kun er realistisk å utvikle i en større by. Samtidig trenger Trondheim en region rundt seg med utvikling og optimisme hele veien fra hav og fjorder til daler og fjell!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**