Delta på Levanger Venstres spørreundersøkelse om eiendomsskatt

Kommunestyrets flertall bestående av Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Kristelig Folkeparti har vedtatt å øke eiendomskatten i Levanger i inneværende år. Her kan du svare på Levanger Venstres spørreundersøkelse om hvordan du ser for deg fremtiden for eiendomsskatten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Grunnlaget for beslutningen om økning av eiendomsskatten ble bestemt av kommunestyret i oktober 2009, i forbindelse med behandlingen av Levanger kommunes økonomiplan for perioden 2010 til 2013. I samme møte fremmet Venstre forslag om at eiendomsskatten ikke skulle økes i perioden. Les mer om Venstre og eiendomskatt her.

Svar på undersøkelsen ved å gå inn på linken under.
Her kan du svare på undersøkelsen Svaret på undersøkelsen vil bli publisert på nettsiden i uke 26.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**