Kulturhuset 37, et godt og viktig tilbud

Kulturhuset 37 er et fantastisk tilbud til mange unge mennesker. All honnør til både ansatte og frivillige som driver kulturarbeider her. Venstre ønsker et skifte i kommunestyret. Vi vil endre retningen Horten styres i. Men hvorfor endre “37” som faktisk fungerer godt, og som bidrar med så mye for mange mennesker?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Nora Pernille D. Bruun-Lie

Rimelige kulturelle og kreative tilbud til ungdom trenger vi i byen vår. Venstre vil alltid jobbe for et tilgjengelig ungdomstilbud og mener derfor at kommunen bør bidra til driften av Kulturhuset 37.

"37" bidrar til et variert ungdomstilbud og et naturlig samlingssted for mange som ellers ikke ville hatt et trygt og stimulerende miljø å gå til. Det er en sentral kommunal oppgave å sørge for gode oppvekstvilkår. Dette skal legge til rette for å gi hver enkelt økt mestringsevne og mulighet til å ta i bruk sitt eget potensial. Ikke alle ønsker å spille fotball eller drive med annen organisert idrett, selv om dette også er et uvurderlig tilbud for mange unge. Venstre tror på nettopp kultur som et viktig middel for personlig utvikling, forebygging av negative ungdomsmiljø, bedre integrering og økt samhold og glede.

Frp og Høyre reiser spørsmål om vi har råd til et kulturhus drevet av kommunen? Venstres svar er: har vi råd til å la være? Bruker vi ikke penger på trygge, utviklende, interessante rusfrie miljøer for all ungdom, risikerer vi i neste omgang å finne enkeltmennesker igjen på andre budsjetter. Det har vi ikke råd til!

Pernille Bruun-Lie
3. kandidat Horten Venstre
"Drømmen om Horten"

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**