Eigersund – fairtrade kommune?

Eigersund Venstre vil prøve på å gjøre Eigersund til fairtrade kommune. To ganger før er dette prøvd, men er blitt stemt ned.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Fairtrademerket

Foto: Fairtrade

Det er Unge Venstre representantene som har tatt initiativ til fått dette punktet inn i programmet til kommunevalget i høst. Unge Venstre vil være tilstede på Venstre sin stand i valgkampen og informere mer om fairtradekonseptet. Venstres gruppeleder Tor-Inge Rake mener at det ungdommelige engasjementet i lokalpolitikken er nødvendig og viktig og sier ” det er mange som er opptatt av en rettferdig verdenshandel og selv om det er kommunevalg kan vi på dette området handle lokalt – og det vil ha en global konsekvens. Vi ønsker å leve opp til slagordet ‘tenke globalt – handle lokalt’ “.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**