Nittedal Venstre på TV2

TV2 kartlegger lokale partier og kandidater fram mot høstens kommunevalg. Her kan du lese hva det står om Nittedal Venstre hos TV2.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Nittedal - den grønne kulturbygda.

Nittedal – den grønne kulturbygda.
Foto: Paul Kleiven

Presentasjon
Nittedal skal være den grønne kulturbygda. Vi vil utvikle en skole for kunnskap og like muligheter, varm velferd når du trenger det og et styrket pedagogisk miljø i barnehagene. Vi vil bedre kollektivtilbudet og gjennomføre klima- og miljøtiltak. Vi er klare for å gjøre jobben – for Nittedal.

Hjertesaker
Hva skal dere kjempe for i deres kommune?

Sak 1
Grønn stedsutvikling på Rotnes med bredt servicetilbud og kulturopplevelser. Høyden på husene må begrenses. God tilgang til marka og Nitelva.

Sak 2
Kulturhus i sentrum av Nittedal. Kommunen skal bidra økonomisk sammen med frivillige og næringslivet. Vi vil ha sterk satsing på frivillighet.

Sak 3
Norges beste skole. Vi vil tilføre kompetanse og midler til skolene slik at vi kan ha reelle muligheter for å få landets beste skole i Nittedal.

Hvorfor stemme på akkurat dere?
Kulturhus i stedet for å bygge om samfunnssalen. Innføre lokale kjøkken ved sykehjemmene. Nitelva: tursti og badevann. Kvalitet i skole og barnehager.

Navn: Venstre Nittedal
E-post: [email protected]
Telefon: 93479522
Nettside: http://www.nittedal.www.venstre.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**