Trine til Alstahaug

Venstres partileder Trine Skei Grande kommer på besøk til Alstahaug onsdag 13. juli. Det er Alstahaug Venstre som har invitert stortingspolitikeren, og lokallaget står også for det tettpakkede programmet. “Vi gleder oss stort til dette besøket. Det gir oss en unik mulighet til å gi en profilert rikspolitiker førstehåndskjennskap til noen av de viktigste sakene for lokalsamfunnet og regionen,” sier leder i Alstahaug Venstre Frode Bjørgo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


I løpet av onsdagen skal Skei Grande besøke både sykehuset og Petro Næringshagen på Horvnes. I tillegg skal hun ha samtaler med lufthavnssjef for Sandnessjøen lufthavn, Stokka, Bjørn Blix om behovet for en utvidelse av Stokka. “Vi skal også vise fram kulturkommunen Alstahaug, med besøk hos gründer Turid Grov, og omvisning og middag på Petter Dass museet” forteller Bjørgo.

Skei Grande skal også besøke Brønnøysund og Mosjøen på sin reise i regionen. Bjørgo forteller videre at partilederen har vist stor interesse for de mulighetene og de utfordringene Helgeland vil møte framover. “Derfor har vi også lagt inn et besøk i Petro Næringshagen på Horvnes. Investeringene her spiller naturlig nok en sentral rolle i scenariene for årene framover. Samtidig vil vi nok oppleve en partileder som, i likhet med oss i Alstahaug Venstre, også stiller spørsmål om oljevernberedskap og miljøprofil” avslutter Bjørgo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**