Innvandrere er en ressurs

Under overskriften "For positiv til Innvandring" har Sunnmørsposten et oppslag om Annika Brandal i Hareid Venstre. Bakrgunn for saken er at Brandal er en av tretten kandidater som den kjente innvandringsmotstanderen Oddbjørn Jonstad fra Oslo fronter i en aksjon på internett.

-Eg synst mest synd på dei som har slike haldningar som kjem fram her. Dette er menneske som går glipp av mykje, ikkje minst den rikdomen det er å kjenne og vere ven med innvandrarar, sier Brandal i en kommentar til aksjonen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Hele saken kan du lese i Sunnmørsposten 12.07.11. Se også Hareid Venstre sin hjemmeside.

Link:
http://www.smp.no/nyheter/soere/article357717.ece

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**