Brit Moa

Brit Moa står på andreplass på Venstre si liste til kommunevalet i Eid 2011. Brit er 60 år og arbeider som butikksjef på Vinmonopolet. Ho har vore representant for Venstre i kommunestyret i Eid i to periodar tidlegare. Ho brenn spesielt for næringspolitikk og å skape ei kommune som er attraktiv for ungdom å flytte til.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Brit Moa

Foto: Steinar Engeland

Brit har arbeidd i Vinmonoplet sidan 1976 og tatt studie i økonomi og leiing ved sidan av jobben.
Brit er fødd og oppvoksen i Ålesund, men flytta til Eid i 1991 for å starte opp det nyetablerte vinmonopolutsalet. – Etter det blei eg verande fordi ho meiner Eid er ei flott bygd med trivelige folk, eit fantastisk kultuliv og uante turmuligheter.

– Eg er svært opptatt av næringspolitikk fordi eg meiner ei bygd i utvikling treng eit allsidig næringsliv med gode jobbmuligheiter som gjer det attraktivt å busetje seg her, og ikkje minst flytte tilbake til heimbygda etter endt utdanning, seier Brit Moa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**