Knut Steinsheim – 1. kandidat for Åfjord Venstre

Linesøyingen vil jobbe nær grasrota til nytte og glede for innbyggerne i heimkommunen. Gjerne i samarbeid over partigrensene.
– Jeg vil først og fremst være til stede for menneskene i Åfjord. For meg er det særlig viktig at det blir tatt vare på de svake i samfunnet, sier Knut Steinsheim i et intervju i Fosna-Folket 5.april 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Knut Steinsheim er ingen prinsipprytter med ekstremt store vyer, skriver journalist Torfinn Hansen i FF.
Linesøyingen vil jobbe nær grasrota til nytte og glede for innbyggerne i heimkommunen. Gjerne i samarbeid over partigrensene.
—Dersom jeg skulle bli valgt inn i kommunestyret — noe som ikke er sjølsagt, vil jeg først og fremst være til stede for menneskene i Åfjord. For meg er det særlig viktig at det blir tatt vare på de svake i samfunnet.
Den sentralstyrte partipolitikken med de store linjene får komme i andre rekke, sier Åfjord Venstre sin førstekandidat til kommunevalget. Å overta førsteplassen på lista etter veteranen Helge Årbogen føles nok litt som å hoppe etter Wirkola.

Eks-statsråd i familien
—Helge var lenge Venstres eneste representant i kommunestyre og komitèarbeid, men han arbeidet godt og utførte et lokalpolitisk håndverk som det står respekt av, sier Knut Steinsheim som for øvrig er i familie
med en markant Venstrepolitiker – tidligere justisminister Odd Einar Dørum.
Linesøyingen som i likhet med naboene venter på fastlandsforbindelsen, føler at det er litt for tidlig å flagge partiprogrammet.
Tillegg og justeringer skal føyes til før løfter og målsettinger for de fire neste år offentliggjøres.

Gjerne samarbeid
-Venstre vil være med og utvikle Åfjord i positiv lei så langt det er mulig. Vi vil stå på for flere arbeidsplasser, sier Knut Steinsheim.
– Vi er et lite parti, og kan ikke forvente å oppnå særlig mye alene. Jeg ser ingen grunn til ikke å fortsette samarbeidet i den nåværende firepartikoalisjonen. Helge Årbogen har signalisert at han finner seg godt til rette der, sier Knut Steinsheim som vet at han har gode medspillere på lista.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**