Trine Skei Grande så på byutvikling i historiske miljø

Onsdag 17. august var Trine Skei Grande på besøk i Sandefjord for å se på byutvikling i historiske miljø. Venstre ønsker klarere linjer og mer helhetlig planlegging for å sikre historiske bygninger og områder i byen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vertskap under besøket var byutvikler Steinar Hvitstein og Venstres bystyrekandidater i Sandefjord, Wenche Girlando og Christian Wedde. Hvitstein orienterte om virksomheten sin i Bakgården og Nybyen for øvrig.

Trine og Steinar

Foto: Yvonne Dybwad

Trine Skei Grande pekte på betydningen av private ildsjeler for å ta vare på miljøskapende bygg og bydeler. Politikere må legge til rette for at det skal være mulig å tjene penger på å restaurere og ivareta.

Venstre arbeider for helhetstenkning og gode planer for bevaring og byutvikling. Tydelig styring er viktig for at eiere skal satse på bevaring framfor å la historisk viktige bygninger forfalle.

Les omtale i Sandefjords blad.

Trine og SB

Foto: Yvonne Dybwad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**