Våre kandidater: Arnt Gunnar Tønnessen

Borgeren er oppvokst i Farsund, men har med unntak av ett år bodd i Grimstad siden 1985. Han har utdanning innen IT i tillegg til lærerutdanning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Før han var med å etablere Moava AS (Tidligere Skoleveven) i 2004 arbeidet han flere år som lærer i videregående skole, og med IT i Grimstad kommune. I tillegg har han erfaring med salg og personal fra bedrifter i Grimstad. Arnt Gunnar er altså en av tre toppkandidater på Venstre sin liste som er en grunder. Han har tatt på alvor vårt partis grunntanke: Frihet for den enkelte, ansvar for hverandre.

Stand 13.09.08

Foto: AKE

Han var en av dem som meldte seg inn i Venstre før valget i 2007, og har i ettertid vært aktiv i styret i lokallaget samt sittet i Landsstyret til Venstre i to år. Dette var samtidig med at han var leder i Aust-Agder/Agder Venstre. Nå er han leder i Grimstad Venstre. Arnt Gunnar er av den typen mennesker som ikke gjør ting stykkevis og delt, men ekte og helt.

Selv mener han at politikk består av å lytte og å handle. “Lokalpolitikere skal lytte til argumentene fra innbyggere og fagpersoner, på bakgrunn av dette skal de handle, også når det er utfordrende avgjørelser som må taes. En viktig rettesnor er “Folk først”. Det betyr at når det er konflikt skal mennesker komme foran systemene, og i den pågående debatten om byggesaker vil jeg sette innbyggere foran utbyggere.” sier han med sitt sedvanlige rolige men engasjerte vesen.

Arnt Gunnar har bakgrunn fra flere sider av skolen og mener skole og barns mulighet til å utvikle sine evner til beste for seg selv og samfunnet er av de viktigste sakene politikere kan engasjere seg i. I tillegg er det en viktig oppgave å bekjempe fattigdom, og særlig da å forhindre at barn skal vokse opp i fattigdom.

Enkeltmenneskets mulighet for å skape et godt liv for seg selv tror han på, og på at vi i felleskap kan skape et godt samfunn bygget på selvstendige og frie mennesker. “Med Venstre i førersetet de siste fire årene har viktige grep blitt tatt, og kommunen er i dag en bedre plass å bo enn den var for fire år siden. Derfor ønsker jeg at Venstre skal komme tilbake enda sterkere etter valget, og at vi får stor nok oppslutning til at Hans Antonsen kan fortsette den veldig gode jobben han har gjort så langt som ordfører.” avslutter han.

Venstres tredjekandidat, Arnt Gunnar Tønnessen

Foto: Eirik Antonsen

Arnt Gunnar Tønnessen stiller på plass nr 3 på Venstres liste ved høstens valg i Grimstad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**