Anne Cecilie Holm

Anne Cecilie Holm er 7. kandidat for Venstre til kommunevalget 2011. Hun bor på Bangsund er gift og har 3 barn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Anne Cecilie Holm

Anne Cecilie Holm
Foto: M. Haagensen

Utdannet næringsmiddelkandidat fra Norges Landbrukshøgskole, med økonomisk og pedagogisk tilleggsutdanning.
Har arbeidet innen næringsmiddelindustrien og undervisning, har de siste 15 årene hovedsakelig jobbet med prosjekter innen landbruk og reiseliv gjennom eget firma.

Jeg har vært politisk aktiv i Namsos Venstre siden midt på 80 tallet og har sittet i kommunestyret i 2 perioder tidligere. Venstre er mitt parti da det forener personlig frihet med ansvar for fellesskapet og hverandre.
Jeg har gjennom å bo på Bangsund, i snart 30 år, sett hvor mye lokalt engasjement og frivillig innsats betyr for et lite samfunn. Jeg vil arbeide for at frivilligheten møtes med mindre byråkrati og større begeistring i kommunen vår. Gjennom bygdeutvalg med egne bygdasekretærer skal vi sikre medbestemmelse og levende bygder.
Jeg vil at Namsos kommune , som regionsenter i Namdalen, skal stimulere de gode ideene og være tydelig og forutsigbar for næringslivet.

Folk først, — for meg vil dette si at den enkelte innbygger i Namsos blir sett og får mulighet til å delta som aktive borgere kommunen vår. Jeg vil arbeide for mer folkestyre og mindre administrasjonsmakt i Namsos kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**