Presentasjon: Tord Hustveit

Tord er Venstres 5. kandidat i Eidsvoll

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Kort om Tord

Studerer samfunnsøkonomi. Har gått studiespesialiserende på Eidsvoll Videregående hvor han var elevrådspresident. I tillegg til dette er han leder for Romerike Unge Venstre, sitter i styret til Akershus Venstre og er med i kunnskapspolitisk utvalg. Spiller også i band.

Hvorfor har du valgt Venstre?

Venstre er et parti som kombinerer en fri markedsøkonomi med sosialt ansvar og miljø. Det er et parti som tar vare på alle i samfunnet enten du er rusmisbruker eller immigrant.

Hvorfor burde velgerne stemme venstre?

Eidsvoll er en kommune i vekst. Venstre er en garantist for at denne veksten ikke går på beksotning av miljøet. Vi kommer til å jobbe aktivt for å bedre skolen og sikkre gode oppvekstforhold i Eidsvoll. Vi mener Eidsvoll skal være et sted å leve, ikke bare et sted å bo.

Hva mener du er din viktigste rolle som politiker?

Som politiker får jeg et stort ansvar fra velgerne. Dette er det min jobb å forvalte på en god måte gjennom å sette meg godt inn i alle saker jeg skal jobbe med. For å kunne ta en avgjørelse basert på kunnskap og fornuft.

Hvilke saker/ temaer er du opptatt av?
Miljø

Skole

Liberal ideologi

Hvem er dine politiske forbilder og hva kan du lære av dem?

Alle som kjemper for frihet i diktaurer rundt om i verden. Det at noen risikerer livet for frihet og demokrati er beundringsverdig

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**