Mjølund i debatt på Flekkerøy

Flekkerøy Vel arrangerte også i år egen debatt i forkant av lokalvalget. Årets politiske panel braket sammen på årets siste augustdag, med temaer som i stor grad relaterte seg til konkrete saker på Flekkerøy. For Venstre stilte en av lokalpartiets mest erfarne politikere, Hans Petter Mjølund, i panelet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Mjølund har lang erfaring fra Venstre og fra Kristiansand bystyre. De siste årene har han hatt pause fra politikken, men etter at han i høst gikk over i pensjonistenes rekker, er han igjen klar for innsats for partiet. I panelet på Flekkerøy viste Hans Petter hvor viktig det er at mennesker med erfaring – både fra livet og fra politikken – fremdeles er deltakere i samfunnsdebatten.

Hans Petter Mjølund Flekkerøya-debatt 2011

Hans Petter Mjølund (V) snakker, mens Norvald Nilsen (SV) lytter.

I debatten var politikerne innom en rekke temaer. Noe av det som utmerket seg spesielt var diskusjonen om fritidstilbudet på Flekkerøy. Venstres Hans Petter Mjølund lanserte ideen om et Flekkerøy-prosjekt der skolen ikke bare skal være en skole, men også et allaktivitetshus. Tiltaket har som hensikt å gjøre skolebyggene mer tilgjengelig for befolkningen, og spesielt for ungdom som er på leting etter et sted å være, både om kveldene og i helgene.

– Dette vil gjøre at det også er mulig å hente midler fra andre sektorer, blant annet fra kultur, sa Mjølund.

Du kan lese mer om debatten på Fædrelandsvennens nettsider.

Hans Petter Mjølund Flekkerøya-debatt 2011 hele panelet

Hele panelet: Halvor Fjermeros (R), Hans Petter Horve (MDG), Hans Petter Mjølund (V), Norvald Nilsen (SV), Tor Utsogn (Frp), Hans Otto Lund (H), Vidar Kleppe (Dem.), Jørgen Kristiansen (KrF), Julie Nilsen (Sp) og Jan Oddvar Skisland (Ap).

(Alle foto: Eva Kvelland)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**