Tour de Gjedrum i Romerikes blad

Vår utdeling av brev til alle førstegangsvelgere med miljøvennlig pedalkraft blir lagt merke til!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Faksimile: Romerikes Blad, 5. september 2011

Foto: Lotte Thori Løvstad

(Klikk på bilde for større utgave)

Venstre med sin spesielle “tour”

Venstre gjorde det skarpt ved Gjerdrum-valget for fire år siden. For første gang i moderne tid stilte partiet liste i bygda, og tre engasjerte herremenn suste inn i kommunestyret.

Nå satser partiet på å gjøre et enda bedre valg, og torsdag foregikk en aksjon utenom det vanlige: “Tour de Gjerdrum Venstre.” Den sykkelinteresserte ordførerkandidaten Lars Peder Nordbakken hadde fått med set knippe partifeller til å sykle rundt med valgmateriell.

-Vi klarte å dele ut brev i posten til til nesten alle de 314 førstegangsvelgerne våre, fordelt på seks syklende kandidater. Vi synes også det er et poeng å levere ut brevet ved hjelp av miljøvennlig pedalkraft. Samtidig ville vi også gjerne feire at Syklistenes Landsforening har kåret Venstre til å ha det beste samferdselsprogrammet for sykkel i Akershus, forteller Nordbakken.

Før de dro ut på den spesielle sykkelturen møttes politikerne til dugnad på en kokal kafé.

-Deretter satte vi Venstreskilter på syklene og var klare til start. Første stopp var idrettsparken hvor vi delte ut drops og brosjyrer til tilskuerne som var på fotballkamp – og vi fikk mange positive og muntre kommentarer, hevder Lars Peder Nordbakken.

På tour: Are Egner-Kaupang, Lars Peder Nordbakken, Jens Thori Kogstad, Geir Havenstrøm, Line Daae Løvstad og Magnus Glomnes.

Kanditatene som skal levere brev til førstegangsvelgere - med pedalkraft
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**