Venstres sivilstand: ugift

Venstre er ett av svært få partier som kan påberope seg uavhengighet av særinteresser. Det betyr at standpunkter tas på fritt, ideologisk grunnlag (les: sosialliberalt) — uten at det tas hensyn til spesielle organisasjoner, næringer etc. (Venstre er for øvrig også svært opptatt av åpne politiske prosesser samt åpenhet om partipolitiske sponsorer).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Venstre er ett av svært få partier som kan påberope seg uavhengighet av særinteresser. Det betyr at standpunkter tas på fritt, ideologisk grunnlag (les: sosialliberalt) — uten at det tas hensyn til spesielle organisasjoner, næringer etc. (Venstre er for øvrig også svært opptatt av åpne politiske prosesser samt åpenhet om partipolitiske sponsorer).

Tore Fjeldskår
Listekandidat for Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**