Ansvarlig borgerlig styre

De siste meningsmålingene i Fredrikstad viser at nøkkelen til et anstendig og ansvarlig borgerlig styre i Fredrikstad ligger i Venstres oppslutning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Per E. Braseth-Ellingsen

Foto: Tommy Ødegaard

Får vi nok støtte vil vi de kommende fire årene få et styre hvor tyngden ligger i sentrum-høyre, og ikke i Frp eller på ytterste venstre fløy. Dette betyr økonomisk ansvarlighet, en ambisiøs satsing på Fredrikstad-skolen og en kraftig oppgradering av kollektivtrafikken for å nevne det viktigste.

Det kan være vanskelig å se skillelinjene i Fredrikstad-politikken ved dette valget, men de er absolutt tilstede. For eksempel er Arbeiderpartiet enige med 27 av 28 krav LO stiller til lokalpolitikerne, bare ett mindre enn Kommunistene i Fredrikstad og Rødt. Da bør du som velger stille deg spørsmålet om du vil stemme på politikere som går til valg for befolkningen, eller politikere som går til valg for LO. Vi i Venstre setter som alltid folk først – og stiller til valg for deg.

Per E. Braseth-Ellingsen
Leder og 3. kandidat Fredrikstad Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**