Bygg og bo i Jondalen

En av de viktige sakene for folk er å finne seg ei tomt å bygge på. Jeg er så heldig at jeg har hus i Jondalen. I Jondalen bør det være mulig å få klar flere tomter. Et byggefelt har det lenge vært snakk om.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Sølvi Flo

Foto: Bjørn Flo Knudsen

Kongsberg kommune bør jobbe for at det kommer fortgang i planene. Jondalen har et rikt miljø med flere lag og foreninger. Det kan være lurt å la barnefamilier slå seg ned i Jondalen. Flere barn gir et bedre grunnlag for skolen. Det må være lurt å bygge ut der det er plass til flere. Jondalen har også en liten barnehage. Jeg er så heldig at jeg har fått være bestemor til barn i denne barnehagen. En ting mangler i Jondalen.- en buss. Det hadde vært flott om vi kunne få en liten « labbebuss» som kjørte noen ruter om dagen. Tilslutt lykke til med valget !

Sølvi Flo
listekandidat
Kongsberg Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**