Hvorfor stemme?

Når vi leser hvor fantastisk mye lederne i partiene lover før valget, så må man lure på hvorfor vi måtte legge ned skoler og aktivitører inn mot sykehjem som kanskje ville gjort livet lysere for de eldre, eller hvor er pengene som skulle spares?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

rullestol

Siden jeg ikke kommer med flere innlegg så tilater jeg meg å vise til Skien Venstre somdenne gang har mange nye på listen. Av de 12 første så er det kun to stykker som har sittet i bystyret tidligere, resten er nye og har ikke lært å prate seg vekk, men det de sier vil de gjennomføre etter beste evne, slik at Venstre er det partiet en kan stole på.
Selv går jeg aktivt inn for de svakeste i samfunnet og at vi må få et bedre ettervern. Selv har jeg folk i arbeid fra miljøpatruljen et par dager i uka og disse menneskene blir man glad i, der er mange flinke.
Når det gjelder landbruket, må vi ikke bygge mer på dyrka mark.
Vi har mer en nok fjell å bygge på, så kommer jeg ikke utenom mitt største ønske å få gang- og sykkelsti rundt Skienselva, hvor vi kan bygge ramper slik rullestolbrukere kan prøve fiskelykken. Husk at en gang- og sykkelstiikke skal ligge ved en trafikkåre.
Kulturbyggene våre som kirkene, som ennå står uten sprinkelanlegg, husk at dette er kulturbygg som ikke kan erstattes.
Har nå sittet i Skien kirkelige fellesråd cirka i 3,5 år og vet godt hvor skoen trykker.
Dette var mange ting, ellers ønsker jeg og mine kolleger et godt valg.

Ragnvald Melaas
Listekandidat nr. 11 Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**