Kinobuss til Tjøtta

Alstahaug Venstre mener det bør være mulig for alle kommunens innbyggere å ta bussen hjem etter siste forestilling på kinoen. Les innlegget til Inger Hansen, Venstres 5.kandidat til kommunevalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


«Kinobuss» til Tjøtta!

Et godt kollektivtilbud er ikke bare miljøvennlig, men kan også være god kulturpolitikk. Alstahaug Venstre mener det bør være mulig for alle kommunens innbyggere å ta bussen hjem etter siste forestilling på kinoen. En sen kveldsbuss til Tjøtta ville sørge for det. De som måtte ønske det har da også muligheten for å ta seg et glass vin på et av Sandnessjøens utesteder for deretter å gå på kino. I dag går siste avgang 19.45. Med en avgang fra Sandnessjøen i 22-tida vil ikke bare kinoen bli mer brukt, også reisende med Nex´en og de som kommer med fly sørfra, får en korresponderende avgang sørover. Dessuten vil pendlere som jobber sein-vakt på sykehuset eller andre steder, kunne benytte bussen hjem.

Inger Hansen
5.kandidat Alstahaug Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**