Orkdal og Omegn Unge Venstre starter opp i dag!

Velkommen til informasjon og pizza i Orkdal Rådhus (Formannskapssalen) i dag (torsdag 8. sep.) kl.1800. INGEN INNMELDINGSPLIKT!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Åsne Nordeide på valgtorg 2011

Foto: Baard Salvesen

Med god støtte fra Sør-Trøndelag Unge Venstre har Åsne Nordeide tatt initiativ til å danne Orkdal og Omegn Unge Venstre.
– Etter å ha deltatt på valgtorg med UV på 9 videregående skoler i Sør-Trøndelag, og opplevd den gode framgangen, er det artig å kunne være med å starte lokallag av Unge Venstre, sier Åsne.

På nasjonalt nivå ble Venstre det 4. største partiet ved skolevalget i år. Unge Venstre er ungdomsorganisasjonen, og har i år nådd ny rekord i antall medlemmer. Ideologien er liberal, dvs. stor takhøyde og respekt for enkeltindividet er kjernen, men med et sterkt ansvar for fellesskapet. Hovedsakene for Unge Venstre er bl.a. miljø, skole- og utdanning, mer human narkotikapolitikk, personvern og dyrevern.

– Oppstartmøtet blir like mye et informasjonsmøte der ungdom kan bli bedre kjent med Unge Venstre. Det blir mulig å diskutere med lederne i både Sør-Trøndelag og Trondheim Unge Venstre, sier Åsne. Vi serverer pizza, og det er ingen innmeldingsplikt.

Mer informasjon om Unge Venstre finner du her: www.uv.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**