En stemme til Venstre er en stemme til mer Venstrepolitikk i Ås

Meningsmålinger og prognoser viser at det er en del bevegelse i velgermassen, og at både Høyre og Venstre ligger an til å gjøre gode valg. Dette har utløst stor bekymring og kreativitet i noen partier. Vi hører at enkelte politikere nå skremmer velgerne med å si at “en stemme til Venstre er en stemme til FrP”. Vi tror våre velgere er for smarte til la seg lure av slikt. En stemme til Venstre er rett og slett en stemme til mer Venstrepolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Jorunn Nakken cropped

Foto: Kjell Brynildsen

Vi vil samarbeide med partier som gjør at vi får gjennomslag for å utvikle skolene med kvalitet og innhold, en helhetlig sentrumsutvikling som flytter makt fra utbyggerne til innbyggerne, en kultursatsing med et mangfold av tilbud, en helse- og sosialpolitikk for de som trenger det mest, en offensiv næringspolitikk og en miljøpolitikk for fremtiden. En stemme til Venstre styrker vår mulighet for å kunne gjennomføre dette, og ingenting annet!

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**