Friske pust og klar politikk

Vi er klare til å utvikle sentrum, bygder og lokaldemokratiet i Halden. Bli med og hjelp oss med stemmen din og tankene dine, skriver lokallagsleder Mona Johnsen og ordførerkandidat Geir Helge Sandsmark i dette innlegget

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Halden Venstre går til valg med en liste der nye, iderike mennesker stiller sammen med tydelige

Geir Helge

Foto: Esteban Reyes

politiske ringrever. Hovedpunktene i vårt program er skole for kunnskap og mangfold, nye arbeidsplasser, sosiale ordninger for de som trenger det mest, kultur for bredde, barn og unge samt utviklingen av Halden og Haldens omdømme.Vi har hvert år i perioden foreslått realistiske budsjetter vekselvis alene og sammen med andre partier. Såvel budsjettene som valgprogrammet, med klare prioriteringer, er lett tilgjengelig på våre nettsider.

Mona Johnsen

Foto: Esteban Reyes

Venstres friske pust i lokalpolitikken skal fortsette og blir friskere dess flere vi blir. Vi er klare til å utvikle sentrum, bygder og lokaldemokratiet i Halden. Bli med og hjelp oss med stemmen din og tankene dine.

Med hilsen
Geir Helge Sandsmark
Ordførerkandidat for Venstre i Halden, 2011.
Mona Johnsen
Leder Halden Venstre og kumulert listekandidat

Innlegget var på trykk under Fritt ord i Haldane Arbeiderblad 7. september

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**