Fylkesrådet vil redde Blåvegen-bussen

Samferdselsråd i Nordland May Valle (V) er i dialog med flere aktører for å kunne videreføre Blåvegen-bussen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

May Valle

May Valle
Foto: Pryd Studio AS

– Vi er i dialog med Rana kommune, Mitt Skandia og Indre Helgeland regionråd for å få til en prøveordning med buss mellom Mo i Rana og Tärnaby for å kunne videreføre Blåvegen-bussen. Målet er å få til et hensiktsmessig tilbud med mulighet for korrespondanse med buss til Umeå og innenfor akseptable økonomiske rammer. En videreføring av busstilbudet vil dekke handle- og servicebehovet til befolkningen som bor nær den norsk-svenske grensen, behov hos reiselivsnæringen samt reisebehov på tvers av landene, sier Valle.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**