Venstre ser godt nok

Bygdelistas eneste gjenværende representant i kommunestyret, John Retterås skriver i EUB 06.09 at Venstre tar feil (innlegget” Venstres gangsyn”) fordi vi har kritisert Bygdelista for å skape problemer i omorganiseringen av kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


La meg derfor presisere: Retterås selv har ikke skapt problemer. Tvert imot. De som har skapt problemer er de to representantene som ble innvalgt for Bygdelista sammen med ham i 2007; Hans Arvid Øberg og Toril Altenborn. De har i ettertid oppdaget at de ikke fikk noe støtte i de andre opposisjonspartiene. Opposisjonen mot omorganiseringen fantes derimot internt i det største av partiene som styrer Eidsvoll; Arbeiderpartiet. Derfor har de to meldt overgang til Ap, og der alliert seg med de andre motstanderne av omorganisering av kommunens administrasjon.

Problemet er altså ikke Retterås som person men at Bygdelista som politisk konstruksjon ikke kan forplikte sine folkevalgte representanter.

Knut Bakkehaug

Kommunestyrerepresentant og 1.kandidat Eidsvoll Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**