Vil lage skrivestue i Songdalen

Songdalen Venstre ønsker å lage en skrivestue for forfattere og skribenter. Skrivende har ofte behov for et sted der de kan få fred og konsentrere seg. Vi ønsker å tilgjengeligjøre et kontor i kommunen der skrivende kan booke seg inn i perioder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Ordførerkandidat Jone Nikolai Nyborg

Foto: Songdalen Venstre

— Songdalen kunne egentlig hatt navnet "Sogedalen". Vi har nasjonale fortellerstemmer i kraft av Gaute Heivoll og Paal-Helge Haugen. Begge Brageprisvinnere. Dette er en stolt tradisjon vi ønsker å løfte frem og videreføre, forteller ordførerkandidat Jone Nyborg.
Venstre vil berike kulturlivet lokalt og nasjonalt ved å etablere en skrivestue i Songdalen; fortellerkommunen i Norge.

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**