Folk først!

Vi i Lunner Venstre vet at innbyggerne i Lunner kommune er i stand til å tenke sjøl, og at de ønsker å ta ansvar for — og ansvar i, en kommune som alltid skal være «underveis.»

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vi er overbevist om at den som gis tillit og anledning til å ta ansvar, griper muligheten. Vi vet at folk er opptatt av langsiktige mål, så vel som de mer kortsiktige. Vi mener beboerne i Lunner kommune er oppegående og at de er i god stand til å skille mellom opposisjonens pynting av «bruden», og et mer langsiktig samarbeid på tvers av noen av de borgerlige partiene.

Vi tror folk er lei av lokalpolitikere som bruker energi på å finne de små, og kanskje uvesentlige forskjellene. Vi tror at folk ønsker å engasjere seg, og at de gjør det. Vi vet at det å delta i den lokalpolitiske arenaen gir mulighet for menneskelig vekst. Vekst for beboerne i Lunner kommune ligger ikke i det å oppnå mer materiell velstand.

Vi tror at vekst for beboerne i Lunner kommune kan ligge i det å vise romslighet og raushet for andres meninger, og respekt og interesse for at noen er anderledes. Lokalpolitikk er morsomt, viktig og du lever i det i det daglige.

Vi er i vekst, vi er i forandring — og vi håper du stemmer Venstre.

Siri Skogvold Isaksen, Lunner Venstre

Se også:
Lunner Venstres valgliste

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**