Siste innspurt i valgkampen!

I dag var det siste innspurt i valgkampen. Alle partiene hadde møtt opp på torget for å sanke noen flere stemmer, til tross for at været med fordle kunne ha vært bedre. Alstahaug Venstre var godt representert, med både Hanne Nora Nilssen (1.kandidat) og Frode Bjørgo (2.kandidat), i tillegg til Oddrun Iversen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Alstahaug Venstre har drevet en intensiv valgkamp, med stand både på Tjøtta i og i Sandnessjøen flere ganger. Oddrun har også vært på besøk på Austbø, og Hanne Nora og Frode har gått dør til dør over store områder i Sandnessjøen. De fleste husstandene skal ha fått tildelt Venstres valgprogram. Vi ønsker alle våre Venstre-venner et riktig godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**