Venstre gjentar tidenes beste valgresultat i Frogn

Venstre fikk 14,7 prosent av forhåndsstemmene i Frogn. Ved forrige valg hadde partiet 14,0 prosent og endte på 16,8 prosent etter at alle stemmene var telt opp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Engasjerte medlemmer - her ved inngangen til valgkampen

Engasjerte medlemmer – her ved inngangen til valgkampen
Foto: Ivar Ruud Eide

Kl 21 offentliggjorde Frogn kommune resultatene av forhåndsstemmene i Frogn. Hvis forholdet mellom forhåndsstemmer og endelig resultat er som i 2007, ligger Venstre an til å beholde sine fem mandater, og har en teoretisk mulighet til å oppnå sitt sjette mandat når alle stemmene er talt opp.

-Dette betyr at Venstre befester stillingen som det tredje største partiet i Frogn, og at vi beholder den viktige vippeposisjonen, sier Venstres gruppeleder og tredje kandidat Erik Lundeby.

Lundeby er på vei til valgvake for å vente på det endelige resultatet sammen med sine partifeller, og tror stemningen kommer til å være god helt fra begynnelsen.

-Vi har ved dette valget mobilisert både gamle ringrever og nye talenter, noe som lover godt for arbeidet i det nye kommunestyret og utvalgene, sier Lundeby, og legger til at Venstre selvsagt holder igjen litt på jubelen foreløpig.

-Vi vet at forhåndsstemmegivning og valgresultat ikke behøver å være det samme.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**