Venstre fram også i Målselv

Med +4,4% landet Målselv Venstre på 12,4 og fikk et ekstra mandat. – Hadde håpet på fire, men vi har jo ok framgang, sier lokallagsleder Austgard.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


På fylkesvalget ble det litt mer, 14,1, men det er likevel en liten nedgang fra 2007. Dette sammen med andre resultater ga imidlertid et ekstra mandat på fylkestinget, og Roar Sollied får selskap av Elin Sandvik i salen.

Marthe Frette

Foto: Gunn Schønning Jakobsen

Det er ikke klart hvem som faktisk får plassene i Målselv, men det var nettopp tre forhåndskumulerte: Marthe Frette, Rolf Austgard og Janne Karin Stenvold. Det gir fem varaplasser i tillegg, og der vil personstemmer avgjøre hvem av de 31 på lista som får plass.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**