Venstre vant valget!

Alstahaug venstre vant valget i Alstahaug. Med 9,7% av stemmene ser det ut som om venstre får inn 3 representanter i kommunestyret. I dag har venstre hatt 1 representant. “Dette er en stor seier for oss, og vi er stolt over det vi har fått til. Samtidig er vi ydmyk for fremtiden og over for alle de nye velgerne som har gitt oss tillit” sier leder i Alstahaug Venstre, Frode Bjørgo

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


“Kjempe bra!” sier Hanne Nora Nilssen i en kort kommentar. “Nå skal jeg feire og kose meg sammen med resten av gjengen. Jeg vil også benytte sjansen til å gratulere Arbeiderpartiet i Alstahaug med seieren, og sist men ikke minst. Takke alle velgerne som har stemt på oss!” fortsetter Nilssen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**