Takk, takk og takk!

Det har vært utrolig kult å være leder av Skien Venstre i denne valgkampen, det er det naturligvis ellers også, men den entusiasmen og iveren vi har sett denne valgkampen har virkelig vært med på å gi meg troen på at vi har et STORT potensiale i Skien Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

V-logo med dekor

Foto: Venstre

Folk i alle generasjoner har deltatt med iver og lyst, UV med styrke og spenstige meninger, GV (gamle Venstre:-)) med ansvar for å spre vårt flotte program og ikke minst PV (pensjonist Venstre) med vafler og kloke ord. En herlig gjeng:-)
Valgresultatet er klart, det lyver aldri, vi står på stedet hvil! Det er i disse dager litt trist, vi hadde jo så sterk tro på å øke noe… Men når vi får summet oss litt tror jeg vi skal si at dette var det vi fikk til, og være fornøyde med det.
Vi har fått inn 3 flotte representanter, – jeg tviler ikke et sekund på at de vil gjøre en god jobb!
Vi har spennende dager foran oss med forhandlinger i rådhuset, noen vil bli glade, noen vil bli skuffet over våre valg. – Vi lover å gi dere mest mulig Venstrepolitikk!
Så, tusen takk til alle som har bidratt – enten man har kokt kaffe eller vært i stormende debatter — dere er alle viktige brikker i vår flotte organisajon!
Og sist men ikke minst: Takk til alle våre velgere, det er dere som gjør oss sterke!

Det er bare å glede seg til stortingsvalget 2013:-)

Atle Rui

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**