Forhandlingene avsluttet i Råde: Høyre, Frp og Venstre sammen ved roret

Det ble korte, og respektfulle forhandlinger da Venstre, Høyre og Fremskrittspartiet bestemte seg for å samarbeide etter at valgresultatene ble klare natt til tirsdag. – Dette var en god opplevelse, alle partiene var innstilt på å finne en løsning så dette ble meget bra, forteller Råde Venstre-leder Christian Holstad Lilleng.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


– Vi behøvde ikke lang tid på å bli enige, og jeg har en følelse av at alle partiene er godt fornøyd med dette resultatet, fortsetter Lilleng.

Rene Rafshol, Frederikke Stensrød og Christian Holstad Lilleng etter å ha presentert resultatet av f

Foto: Elisabeth Krathe Steve

– Ordfører blir Høyres Rene Rafshol, varaordfører blir Frps Frederikke Stensrød, mens vi i Venstre får plass i Formannskapet, lederen i Teknisk utvalg, nestleder i Omsorgsutvalget og medlem i Oppvekst og kultur. Det er vi godt fornøyd med.

Hvem som skal sitte i hvilket utvalg er ikke klart ennå, men Lilleng selv skal ikke være leder av Teknisk utvalg som det var antydet i Moss Avis onsdag.

– Nå skal vi jobbe med en felles plattform som skal være fundamentet for de neste fire årene, og så er det bare å ta på seg arebidshanskene og jobbe på. Velgerne ville ha forandring i Råde, og jeg har en god følelse at vi skal få til nettopp det når vi nå går inn i dette borgerlige samarbeidet, avslutter Lilleng

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**